
Капустяний салат з картоплею
Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати прекрасний капустяний салат з картоплею. Картопля додасть ситості такого салату , а капуста наситить ваш організм всіма необхідними мікроелементами і вітамінами. У листі капусти є фітонциди , клітковина , органічні кислоти , мінеральні речовини , цукру , міститься в ній і багато фолієвої кислоти , яка відіграє найважливішу роль в обміні речовин. Мало того білокачанна капуста дуже хороша для дієт. Так як калорійність капусти білокачанної на 100 г продукту всього 27 ккал. Крім того , капуста також багата вітамінами групи В , РР , пантотенової і фолієвої кислотами , глюкозою , солями калію , фосфору , кальцію. А з мікроелементів в ній багато заліза , цинку , алюмінію , марганцю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
2 кг.
Картопля фасована
440 г.
Лимон
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
35 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, додати трохи лимонного соку і перемішати.
02
Капусту помити, видалити верхні листки, нашаткувати і відварити у великій каструлі до готовності. Змішати картоплю і капусту, додати майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Подавати салат теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)