
Запіканка з баклажанів із сиром і лавашем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Помідор
2 шт.
Часник
4 зубчика
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир Сулугуні Домашній рулет 45%
200 г.
Чебрець (тим'ян), шт
3 гілочки
Петрушка 70г
3 веточки
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лаваш грузинський 350г
1 шт.
Етапи приготування
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
На соняшниковій олії обсмажити цибулю і часник на середньому вогні.
03
Нарізати баклажан на середні шматочки і також додати на сковороду.
04
З гілочок чебрецю обірвати листочки і додати на сковороду до баклажанів.
05
Додати на сковороду ще масла, трохи збільшити вогонь і обсмажити баклажани до коричневого кольору.
06
Потім викласти все зі сковороди у велику миску. Туди ж додати лаваш, який потрібно порвати на великі шматки.
07
Помідори крупно нарізати і додати в миску з лавашем.
08
Зелень дрібно посікти і також додати в миску. Все посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
09
Викласти все у форму для запікання, а зверху розкласти сир, який попередньо крупно порізати.
10
Розігріти духовку до 220°С і поставити туди форму. Випікати приблизно 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)