
Салат з м'яса і квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
300 г.
Огірки солоні
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити його. Нарізати м'ясо шматочками. З квасолі злити рідину.
02
Огірки нарізати скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)