
Картопляні млинці з м'ясною начинкою
Візьміть за правило дивувати своїх рідних і близьких чимось особливим, незвичайним. Таке блюдо, як картопляні млинці з м'ясною начинкою, легко вам у цьому допоможе. Млинці стануть як відмінною закускою чи повноцінним обідом, так і чудовою прикрасою святкового столу, адже виглядають вони дуже дорого і яскраво. Блюдо, що складається виключно з корисних продуктів, немов відважний солдат, поборе навіть самий величезний голод. При цьому млинчики дуже легкі для шлунку. Вершки зроблять млинці ніжними на смак, перець барвистими і соковитими, а чебрець рознесе по будинку запах радості і сімейного спокою. Насолоджуйтесь!
Інгредієнти
Картопля
4-5 шт.
Вершки 20% (чи молоко)
200 мл.
Яйця
2 шт.
Борошно
6 ст.л.
Олія рослинна
5- 6 ст.л.
М'ясо (пісна свинина або курка)
300 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Перець солодкий червоний
1 шт.
Мелений чорний перець
За смаком
Чебрець сушений
За смаком
Сіль
За смаком
Етапи приготування
01
Почистити картоплю і натерти на дрібній тертці. Молоко злегка підігріти і влити в картоплю. Туди ж додати яйця і все ретельно перемішати. Потім поступово всипати борошно, постійно помішуючи суміш, щоб не утворилося грудочок. Приправити сіллю і спеціями - і тісто готове.
02
Далі обсмажити до утворення рум'яної скоринки як звичайні млинці на сковороді, змащеній олією. Щоб млинці виходили рівними і тонкими, розрівняти тісто по сковороді ложкою.
03
Приготувати начинку. М'ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до напівготовності в сковороді, змащеній олією. Потім додати дрібно нарізану цибулю і солодкий червоний перець і тушкувати до готовності. Приправити за смаком.
04
На кожен млинець покласти столову ложку начинки і скрутити його в трубочку. До столу подавати гарячими, прикрасивши зеленню і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів