
Паста з часником і креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 мл.
Часник
20 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
10 г.
Перець чилі червоний
10 г.
Креветки 90/120
300 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.
02
Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.
03
Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.
04
До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)