
суп із яловичиною та локшиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Биток яловичий з кісткою охолоджений
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Морква
1 шт.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.
02
Витягнути м'ясо, бульйон процідити.
03
Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.
04
Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)