
Пшоняний суп із цибулею та картоплею
Людині потрібно обов'язково харчуватися рідкою їжею. Як говорить прислів'я: "Один раз в добу - суп повинен бути в шлунку". Суп - це старовинна страва. Суп, як страва, виник ще в кам'яному столітті разом з появою глиняного та кам'яного посуду. Такий посуд дозволяв здійснювати процес приготування рідкої їжі. Зараз існує неймовірна кількість найрізноманітніших супів і кожен суп по-своєму хороший. Легкі і дуже ситні, прозорі і густі, гарячі і холодні, рідкі та густі крем-супи - супи бувають такими різними. Загалом для кожного випадку існує свій вид супу. Сьогодні ми вам представляємо рецепт ситного пшоняної супу з цибулею та картоплею. Такий дуже поживний суп відмінно підійде в якості основної страви на обід.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пшоно
100 г.
Картопля фасована
1 шт.
Шпик По-угорськи охолоджений
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У гарячій воді промити пшоно, зварити в овочевому бульйоні до напівготовності.
02
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками, висипати в каструлю з супом. Варити 15 хвилин.
03
Шпик нарізати шматочками, викласти разом з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажити на рослинній олії. Додати обсмажений шпик з цибулею в суп, варити 5 хвилин. Наприкінці посолити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)