
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Базилік у горщику
2 шт.
Крупа гречана
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Бринза 35%
за смаком
Насіння гарбуза очищене
за смаком
Фісташки ядро не смажені солені
за смаком
Соус Tabasco перцевий червоний 60мл
за смаком
Етапи приготування
01
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
02
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
04
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
05
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)