
Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа кукурудзяна
2пакети
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
8шт
Попкорн Pumpidup морська сіль 1кг
1уп
Нут Auchan консервований 425мл
1банка
Сир Сиророб Фета 55%
1уп
Цибуля
1/2шт
Етапи приготування
01
Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
02
Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).
03
Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.
04
Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)