
Щербет "Ностальгія"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
230 г
Молоко згущене варене
120 г
Арахіс смажений
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
20 г
Сода харчова 500г
1/4 ч.л.
Лимонна кислота Pripravka 20г
на кінчику ножа
Етапи приготування
01
Цукор висипте в каструлю, залийте 50 мл води.
02
Влийте згущене молоко, все перемішайте і доведіть до кипіння.
03
Зменшіть вогонь до слабкого і варіть масу, постійно помішуючи, близько 20 хвилин.
04
Додайте ванільний цукор, перемішайте і продовжуйте варити ще приблизно 15 хвилин, до тих пір, поки помадка не набуде кремово-коричневого коліру.
05
Потім ведіть в масу соду і лимонну кислоту, перемішайте і зніміть з вогню. Остудіть протягом 10-15 хвилин.
06
Після цього збийте масу міксером до утворення дрібнокристаличної структури.
07
Арахіс очистіть і злегка обсмажте на сухій сковороді. Введіть його в молочно-цукрову масу, як слід перемішайте.
08
Форму (можна взяти будь-яку ємність, наприклад, пластиковий контейнер або форму для торта) вистелити подвійним шаром харчової плівки. Викладіть масу, розрівняйте її і добре утрамбуйте.
09
Поставте масу в холодильник приблизно на 1 годину для застигання.
10
Готовий щербет наріжте на шматочки бажаного розміру і подавайте з несолодким чаєм або кавою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)