
Плов з грибами та кедровими горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
800 мл
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
100 г
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
140 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Рис довгий
300 г
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Петрушка 70г
50 г
Етапи приготування
01
У каструлі доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь і зберігайте бульйон гарячим.
02
Тим часом, розігрійте великий сотейник на середньому вогні і обсмажте горішки до золотистого кольору, помішуючи. Перекладіть на тарілку.
03
Поверніть сотейник на вогонь і, не додаючи олії, обсмажте дрібно нарізані гриби. Обсмажте, поки гриби не почнуть підрум'янюватися. Перекладіть до горіхів.
04
У сотейник додайте 1 ложку оливкової олії і насипте рис. Перемішайте і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи, приблизно хвилину. Додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажте ще хвилину. Додайте горішки та гриби, перемішайте і зніміть з вогню.
05
Обережно перекладіть суміш з рисом в гарячий бульйон, додайте сіль і перець. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до готовності рису. Зніміть з вогню і, не відкриваючи, залиште на 10 хвилин.
06
Додайте решту олії і петрушку.
07
Додайте сіль і перець. Добре перемішайте і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)