
Гриби на закуску
Ще з давніх часів гриби (мариновані або смажені) вважалися чи не найкращою закускою під вітчизняний алкогольний напій. Чоловіки просто обожнюють їх як закуску. Але навіть, якщо ваш вечір буде більш скромним і без алкоголю, все одно швидкий рецепт грибочків вам не завадить. Тому що у кожної господині повинні бути про запас рецепти страв, які швидко і просто готувати. Ви можете подавати такі гриби з будь-яким гарніром, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Тому можете навіть не сумніватися, ваші рідні будуть у захваті. Не дивлячись на те, що страва належить до простих.
Інгредієнти
Олія оливкова
5 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
3 зуб.
Морква
2 шт.
Вино біле сухе
275 мл.
Петрушка
20 г.
Лавровий лист
1 шт.
Гриби свіжі
750 г.
Помідори
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти 3 столові ложки олії в каструлі, додати дрібно нарізану цибулю, порізані скибочками моркву і зубчики часнику. Готувати 5 хвилин, при цьому помішувати постійно.
02
Влити вино, додати дві гілочки петрушки і лавровий лист. Посолити і поперчити і готувати ще 5 хвилин. Потім додати грибні капелюшки і дрібно покришені помідори і готувати ще 5 хвилин.
03
Видалити петрушку, лавровий лист і часник. Перекласти гриби на тарілку, збризнути маслом і посипати петрушкою, що залишилась. Перемішати добре і поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів