
Печиво з гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Етапи приготування
01
Яйце розбити, додати цукор і розтерти. Маргарин розтопити. Борошно просіяти і додати до маргарину, відразу ж перемішуючи. Додати борошняну суміш до яєчної.
02
Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками, викласти на деко і запікати 25 хвилин. Потім дістати, охолодити, подрібнити в блендері і додати в тісто. Духовку не охолоджувати.
03
Тісто замішати, розкатати в «ковбаску» і нарізати. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Після охолодження можна присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)