
Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Картопля фасована
200 г.
Цибуля
100 г.
М'ята свіжа пучок 50г
3 гілочки
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Етапи приготування
01
Дрібно порізати цибулю.
02
Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками.
03
Листя м'яти відокремити від стебла і дрібно порізати.
04
У каструлю з товстим дном покласти вершкове масло, розтопити. Викласти цибулю, обсмажити протягом 3-5 хвилин до м'якості.
05
Влити 500-600 мл. води, довести до кипіння, посолити. Додати картоплю, варити 10-15 хвилин, до м'якості картоплі.
06
У суп додати горошок (попередньо розморожувати не потрібно).
07
Далі додати м'яту.
08
З моменту закипання варити 1-2 хвилини.
09
Далі суп збити блендером.
10
Повернути суп назад в каструлю, влити вершки (залишити 2 ст. л. вершків для прикраси).
11
Перемішати, і нагріти до бажаної температури.
12
Налити теплий суп-пюре в тарілку, полити вершками, прикрасити гілочкою м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)