
Соковитий шоколадний манник із халвою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1,5 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
1 ст.
Борошно 7 1кг
1 ст.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
4 ст. л.
Ванілін Pripravka 2г
50 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Халва соняшникова Фантазія
170 г.
Етапи приготування
01
Манку замочити в кефірі за 2 години до початку приготування.
02
Вершкове масло має бути кімнатної температури. Масло збити разом із цукром і ваніліном. Додати яйця, продовжити збивати. Поступово додавати манку, набухшу в кефірі, в суміш масла і яєць, ретельно перемішати.
03
Додати в суміш просіяне борошно з розпушувачем, додати сіль і какао-порошок. Замісити тісто, воно повинно бути не густим.
04
Порізати халву на невеликі шматочки. Додати шматочки халви в тісто, перемішати.
05
Випікати манник 1 годину в духовці при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)