
Плацинди з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
550 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Картопля фасована
400 г.
Цибуля Петриківські Овочі ріпчаста 1кг
1 шт.
Петрушка 70г
10 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
100 мл.
Етапи приготування
01
Для тіста просіяти борошно в широку миску, зробити заглиблення в центрі, додати сіль і влити воду (близько 300 мл., залежно від борошна). Замісити досить круте тісто. Місіти його кілька хвилин, потім зробити кулю, накрити рушником і дати постояти 10-15 хвилин.
02
З тіста зробити 6-8 однакових кульок (приблизно по 130-140 г.). Використовувати борошно для підсипання, при необхідності. Знову накрити кульки рушником і залишити на 10 хвилин.
03
Поки тісто доходить, зробити начинку. Картоплю очистити і нарізати дуже дрібними кубиками.
04
Додати дрібно нарізану цибулю. Дрібно посічену зелень теж додати в начинку, посолити. Кульки тіста розкачати по черзі тонким шаром, у центр покласти начинку (1-2 столових ложки) і згорнути (краї тіста загорнути до середини). Щоб тісто краще склеювалося, можна злегка змочити його водою. Приготовані коржі покласти на розігріту сковороду з маслом (вогонь повинен бути маленьким) швом вниз. Готувати під кришкою 5-7 хвилин до золотистого кольору. Потім перевернути і смажити з іншого боку також на маленькому вогні і під кришкою, щоб начинка встигла приготуватися. Подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)