
Пиріг з інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Інжир сушений
400 г
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
400 мл
Мигдаль
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Інжир помити, просушити і нарізати скибочками близько 1 см завтовшки. Укласти їх на пласку форму, залити 200 мл вина і залишити мінімум на 60 хвилин. Змішати і подрібнити в блендері вершкове масло і борошно (повинні вийти крихти). Замісити тісто і залишити його на 60 хвилин у холодильнику.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Дістати тісто і розкачати його за розміром форми і товщиною близько 3 см. Мигдаль подрібнити в блендері.
03
Змішати 50 грам розм'якшеного вершкового масла і 100 грам цукру. Потім додати до суміші 100 грам мигдалю і 200 мл вина і добре перемішати. Укласти масу на тісто, а зверху викласти інжир. Поставити форму в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)