
Печиво "Апельсинова ніжність"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
в тісто - 80 г. / в начинку - 150 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
щіпка
Апельсин
1 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Вершкове масло або маргарин розтерти з цукром. Потім додати всі інгредієнти (борошно в останню чергу) і замісити тісто.
02
Скачати тісто в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.
03
У цей час підготувати начинку. Апельсин розрізати на шматочки і витягнути кісточки.
04
Потім збити в блендері разом з цукром і крохмалем.
05
Готове тісто розрізати на 2 рівні частини.
06
Тонко розкачати прямокутники.
07
Зверху викласти начинку. Розрівняти.
08
Тепер тісто звернути в рулет. Покласти швом вниз.
09
Рулет розрізати і викласти печиво на деко, застелений пергаментним папером. Те ж саме робити з другою частиною тіста.
10
Випікати в розігрітій духовці до 180°C градусів 15 хвилин. Дати печиву охолонути і посипати через сито цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)