
Імбирне печиво з корицею
Нижче наведено рецепт прекрасного, м'якого печива з насиченим ароматом таких спецій, як кориця та імбир. Якщо ж вам таких спецій недостатньо і ви хочете поекспериментувати, то можна порадити вам додати ще трохи апельсинової або лимонної цедри (і / або соку), гвоздику, мускатний горіх, ваніль, мигдалевий екстракт або який-небудь лікер (коньяк, бренді, віскі) . Тоді воно нагадуватиме глінтвейн у вигляді печива і чудово підійде до чаю в осінній або зимовий вечір. Сам процес приготування і випікання досить простий і швидкий, тому можете це компенсувати і витратити трохи часу на прикрашання і вирізання печива різноманітними спеціальними формочками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
25 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180. Борошно просіяти, разом з розпушувачем. Імбир помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще раз збити.
02
Додати в масляну суміш борошно, імбир і корицю. Замішати тісто, розкачати в тонкий пласт і вирізати печиво. Застелити пергаментним папером деко і викласти печиво. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)