
Печиво «Гудзики»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати розм'якшене вершкове масло і трохи збити вінчиком. Додати просіяне борошно і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Дістати тісто, розкачати в пласт товщиною близько 0,5 см. Вирізати кружечки, всередині кожного витиснути (не прорізаючи до кінця) кружечки меншого діаметру. У кожному «гудзику» зробити по 4 дірочки.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього заготовки з тіста і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)