
Кавові маффіни з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Кава розчинна 70г
15 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно з цукром, кавою, сіллю, ваніллю і корицею. Окремо збити яйця з розм'якшеним вершковим маслом. Додати в масляну суміш молоко і ще раз збити.
02
У суху суміш, збиваючи міксером, додавати молочну. Духовку розігріти до 190°C. Формочки для маффінів на 2/3 наповнити тістом. Поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Готові маффіни полити розтопленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)