
Торт "Бите скло"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желе фруктове Koala з ананасом 130г
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
100 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
5 г.
Етапи приготування
01
З самого почтаку потрібно приготувати желе. Розвести його так, як вказано на пакетах. Та залишити желе до повного застигання. Потім потрібно спекти бістквіт. Для цього міксером збити 2 яйця та цукор (100 г.). Додати борошно та розпушувач. Вийде тісто консистенції сметани. Деко застелити папером для випікання та пекти в попередньо розігрітій духовці при 180°С до готовності (приблизно 35 хвилин).
02
Потім дістати вже готове желе з тарілок та порізати його на квадратики. На такі ж квадратики порізати бісквіт. Далі приготувати крем. Для цього 20 г. желатину залити 1 склянкою холодної води та залишити хвилин на 30 до набухання. Після цього збити сметану з цукром (200 г.). Потім склянку з желатином поставити на водяну баню (в миску з гарячою водою) та, помішуючи, розчинити желатин, щоб вийшов прозорий сироп. Розчин желатину влити в сметанний крем (бажано це зробити перед збиранням торту).
03
Потім зібрати торт. Для цього взяти круглу форму або миску, змастити олією та вистелити харчовою плівкою. На дно налити трохи крему. Викласти шматочки желе та бісквіту по всій площині в один шар. Залити кремом. Викласти другий шар желе та бісквіт, залити кремом. І так до тих пір, поки не закінчаться всі складові торту. Бажано викладати так, щоб шматочки желе були ближче до стінок форми, а бісквіт ближче до центру. Торт відправити в холодильник мінімум на 4 години. Коли все застигне - перевернути торт на блюдо, зняти плівку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)