
Бабка з вишень
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
4 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 г.
Вишня сушена
250 г.
Мигдаль
50 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці розвести дріжджі в молоці, додати 100 г. борошна, поставити в тепле місце.
02
Для приготування начинки в мисці розвести крохмаль в соку від вишні (2 ст. л.). Викласти в каструлю проціжену вишню, вилити крохмаль, поставити на вогонь, варити поки не загусне.
03
Збити цукор з маслом до біла. Обережно вводити по одному яйцю, не припиняючи збивати. Додати 150 г. борошна, ваніль, сіль і молочно-дріжджову масу, яку необхідно дістати з теплого місця. Перемішати лопаткою.
04
Тісто розділити на дві частини. На деко для випікання викласти пергаментний папір, змастити форму маслом. Викласти половину тіста, зверху розкласти начинку, залишаючи краї без неї, накрити другою половиною тіста.
05
Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 190-220ºС, після 20 хвилин випікання змастити верх яєчним жовтком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)