
Яблучні кекси з курагою
Якщо Ви любите дивувати солодкими кулінарними шедеврами рідних і близьких – приготуйте ось ці чудові яблучні кекси з курагою. Ця чудова випічка і корисна, і дієтична, і пісна одночасно, а тому ідеально підійде для дитячого харчування і тих господинь, які бажають спекти смачненькі солодощі, забувши про яйця і калорійне вершкове масло. Саме завдяки додаванню тертих яблук в тісто кексики стають дуже ароматними. Кращий сорт – звичайно ж, антонівка, відома своєю пружною структурою і приємною кислинкою, яка ідеально поєднується із солодкою курагою. Якщо Ви – молода матуся, і у Вас є зайва баночка яблучного пюре, процес приготування стане взагалі елементарним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Курага Узбекська
60 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Курагу промити, залити окропом на 10 хвилин, а потім дрібно нарізати. Просіяне борошно з розпушувачем, цукор, корицю і курагу змішати. Яблука помити, видалити серцевини, очистити, дрібно натерти.
02
До борошняної суміші додати яблука і рослинну олію. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)