
Яблучне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сметана ХМЗ 20%
45 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Родзинки
100 г
Етапи приготування
01
Розм'якшене (але не розтоплене) масло збити міксером з цукром в пишну масу. Потім додати до маси яйце і ваніль. Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач. Поступово додавати борошно і сметану в масляну суміш, постійно розмішуючи.
02
Родзинки добре промити, замочити в окропі і залишити на 10 хвилин, щоб вони розпарилися. Яблука помити, видалити серцевину і порізати на дрібні кубики. Обережно додати в тісто, перемішуючи, яблука і родзинки.
03
Духовку розігріти до 190 градусів. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього ложкою тісто. Випікати печиво близько 12-15 хвилин. Дістати з духовки, дати трохи охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)