
Млинці на пиві
Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Ми на сторінках нашого сайту підкажемо і розповімо, як це правильно робити, а також підкажемо деякі тонкощі.
Отже, для випікання млинців вам не знадобиться молоко, яке ви так звикли купувати для звичайних тонких млинців. Замість цього потрібно взяти пиво. Беріть краще хороше, дороге і темне пиво, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом. Завдяки пиву млинці будуть виключно добре випікатися, не будуть прилипати і рватися. Млинці на пиві будуть мати високу міцність і не будуть рватися, як звичайні тонкі млинці, і ви можете загортати туди будь-які начинки. Тому бажаємо вам успіхів і приємного апетиту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Пиво Meteor Blanche 0,33л
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром, додати сіль. Потім влити молоко і пиво, продовжуючи збивати. Додати половину рослинної олії і соду в тісто. Додати по трохи просіяне борошно і добре перемішати.
02
На сковороді розігріти олію. Виливати тісто по кілька ложок на сковороду. Обсмажити млинці по кілька хвилин з кожної сторони. Подавати краще гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)