
Мармелад із червоної цибулі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
4 шт.
Цибуля червона
2 кг.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л
750 мл.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
350 мл.
Віскі Tenjaku 40% 0,7л
200 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.
02
Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.
03
Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.
04
Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.
05
Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)