
Курка-чкмерулі
- 1. Курка — 1 шт.
- 2. Часник — 5-7 зуб.
- 3. Олія — 5 ст. л.
- 4. Вершкове масло — 50 г.
- 5. Молоко — 1 ст.
- 6. Грузинські спеції (аджика, коріандр) — за смаком
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Таврія В Одеса
-
ЕкоМаркет Житомир, вулиця Отаманів Соколовських, 1
-
Ultramarket Подол Київ Глибочицька 44
-
METRO Чернівці
-
Auchan Кривий Ріг
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
ЕкоМаркет Полтава Євгена Коновальця 2
-
Megamarket Подол Київ Глибочицька 44
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Таврія В Харків
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Київ Сурикова 3
-
Auchan Чернівці Хотинська, 43
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
ЕкоМаркет Івано-Франківськ Вовчинецька 225А
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
Етапи готування
Курку помити, обробити, обрізавши все зайве. Розпластати уздовж хребта. За допомогою молоточка акуратно відбити, щоб курочка прийняла більш пласку форму.
Намазати її з усіх боків спеціями, сіллю. Дати курці полежати під цими спеціями 30 хвилин. На сковороду налити олію, розігріти її, викласти курочку. Обов'язково накрити важкою кришкою або покласти на звичайну кришку щось важке. Смажити курочку на одній стороні хвилин 15 до красивої рум'яної скоринки. Потім перевернути і смажити 15 хвилин з другого боку до красивої рум'яної скоринки. Курочка повинна бути майже готова.
Майже готову обсмажену курочку витягнути з сковороди і укласти на дошку. Розрізати на порційні шматочки. Готові шматочки укласти у форму.
Для соусу в сковорідку додати вершкове масло і весь вичавлений за допомогою часничниці часник. Обсмажити до легкої рум'яності на невеликому вогні. Можна трохи посолити. Потім додати молоко, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити пару хвилин до легкого загустіння соусу.
Отриманим соусом залити шматочки курочки. Курку відправити в духовку.
Духовку потрібно заздалегідь розігріти до 200°С і поставити запікатися. Тримати чкмерулі в духовці 15 хвилин.