
Салат "Венеція"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
400 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Картопля фасована
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити в підсоленій воді до повної готовності. Відварити яйця і картоплю в мундирі.
02
Чорнослив залити хвилин на 15 окропом. Гриби ретельно вимити і обсмажити на сковороді до готовності.
03
Першим шаром викласти нарізаний чорнослив. Наступним шаром - курячу грудку. Змастити майонезом.
04
Очистити і нарізати остиглу картоплю кубиками, викласти наступним шаром. Знову промазати майонезом. Потім викласти смажені гриби.
05
Натерти яйця на тертці і викласти наступним шаром. Промазати майонезом.
06
Сир натерти на крупній тертці і викласти наступним шаром.
07
Зверху прикрасити часточками свіжого огірка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)