
Салат із пасти з тунцем
Пропонований салат незвичайний тим, що до його складу входять макаронні вироби, а саме паста – одна з найбільш популярних і улюблених в Італії страв. Звичайними макаронами зараз нікого не здивувати, але варто грамотно підібрати потрібні компоненти – і страва заграє новими смаковими нотками. Ця тепла закуска стане гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей, адже в ньому і ситні макарони, і пікантний, злегка солонуватий тунець, і солодкі томати, ну і, звичайно ж, ніжний вершковий сир. Салат настільки самодостатній, повноцінний і поживний, що не вимагає ніяких гарнірів. Він сам як гарнір – смачний, вишуканий і дуже ароматний. Пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Салат Лолло Біонда зелений
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності.
02
З тунця злити рідину або олією. Сир натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)