
Напій "Бішоп"
Бішоф (бішоп) - старовинний напій з апельсинів із десертним вином. Напій Бішоп - простий, дуже легкий, надзвичайно ароматний, смачний і найголовніше - міцний напій. Бішоп - змішаний напій на основі вина та фруктового соку. Старовинні кулінарні книги пропонують різні рецепти бішопа: бішоф із сухої помаранчевої шкірки, бішофіт із запечених помаранч, бішофіт для дам, бішофіт скоростиглий з помаранчі з вином кагором. Щоб приготувати бішоп із вишневим або лимонним присмаком, апельсин замінюють лимоном і замість портвейну використовують херес. Напій бішоп подають у підігрітих склянках із скибочками апельсина з гвоздикою в якості прикраси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
8 шт.
Вино Quinta do Noval Tawny портвейн красный сладкий 19,5% 0,75л
750 мл.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180ºС.
02
Апельсин вимити, зробити в ньому невеликі надрізи ножем, вставити в розрізи гвоздику. Покласти апельсин в форму, поставити в духовку на 1,5 години. Апельсин має стати коричневим і м'яким.
03
Витягнути з духовки апельсин, обережно розрізати на 4 частини. Покласти шматочки апельсина в каструлю, налити портвейн, поставити каструлю на вогонь, практично довести до кипіння. Подавати теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)