
Шматочки язика під соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Спеція Перець чорний горошок
5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Фундук Auchan смажений 150г
150 г.
Борошно 7 1кг
15 г.
Приправа Kotanyi Трави італійські 14г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Кріп 70г
10 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно добре промити м'ясо (язик), опустити його в кастрюлю з водою та варити. Яловичий язик звичайно варять 2,5 години. В процесі варіння кинути цибулину, лавровий лист, перець-горошок, посолити.
02
Коли м'ясо звариться, його потрібно облити холодною водою та почистити від шкірки. Незадовго до готовності м'яса, можна починати робити соус. Для цього дрібно (в борошно) змолоти фундук в блендері. Соус готується доволі швидко. Борошно та горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Щоб вони добре підрум'янилися. Влити вершки, посолити, додати води або бульйону, в якому варилося м'ясо.
03
М'ясо нарізати шматочками, викласти на тарілку та полити соусом. Можна прикрасити гілочкою кропу. Соус та мясо, що залишилися, потрібно зберігати окремо. Та при вживанні просто покласти шматочки мяса на тарілку, зверху ложку соусу та розігріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)