
Суфле із сьомги
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
60 г.
Ікряник Iceberg Червона ікра 35г
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Сьомгу нарізати великими шматочками.
02
Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
03
Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.
04
В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.
05
Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.
06
Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.
07
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)