
Скумбрія в мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія свіжоморожена
200 г.
Цибуля
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Прованські трави Auchan 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію помити холодною водою. Не розморожуючи, розрізати на три шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Половину цибулі покласти в посуд для мікрохвильової печі, зверху викласти рибу. Також покласти цибулю, що залишилася. Злегка посолити, поперчити, посипати прованськими травами.
02
Накрити кришкою. Готувати 6 хвилин при максимальній потужності. Потім обережно перемішати. І готувати ще 6 хвилин при максимальній потужності. Так, після 12 хвилин - риба готова. Навіть злегка підрум'янилася.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)