
Картопляні зрази з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг
Гриби Гливи
500 г
Масло вершкове домашнє
30 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Подрібнену цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, сіль, перець і тушкувати до готовності.
02
Картоплю помити, очистити, крупно нарізати і відварити. Коли картопля буде готова, повністю злити рідину. Додати масло і перець, потовкти до консистенції пюре. Дати охолонути, потім додати яйце і просіяне борошно (2 ложки), добре перемішати.
03
Картопляне тісто розділити на коржики, в центр кожного помістити грибну начинку, з'єднати і заліпити краї. Обваляти в решті борошна і смажити на середньому вогні на рослинній олії до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною і прикрасити листям петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)