
Туніські рибні котлети з айолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе білої риби Winetime в клярі
900 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Часник
12 шт.
Петрушка 70г
3 ст. л.
Кінза 70г
3 ст. л.
Спеція Кумін мелений
1 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сухарі панірувальні
6 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
240 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1,5 ст.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 мл.
Паста томатна Чумак 25% 300г
1,5 ст. л.
Паприка різана червона
1,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування соусу "Айолі" необхідно в мисці змішати майонез, лимонний сік, 6 подрібнених зубчиків часнику, томатну пасту і паприку. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати до однорідної маси.
02
За допомогою блендера подрібнити філе до кашоподібного стану. Додати до рибного фаршу подрібнену цибулю, часник, петрушку, кінзу, кумин, сіль, чорний перець і імбир. Ретельно перемішати. Також додати сухарі та яйце.
03
Змочивши руки, зліпити із фаршу котлети, викласти котлети на деко, застелене харчовою плівкою.
04
Поставити сковороду на вогонь, влити оливкову олію, обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки, протягом 3 хвилин із кожного боку.
05
При подачі додати до котлет айолі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)