
Грудка індички з соусом барбекю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
М'ясо індички Бабусині Лакітки тушковане 500г
1 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
30 г.
Кетчуп Salvest 530г
120 г.
Приправа Prymat Паприка солодка мелена 18г
30 г.
Часник Iberica зубчики 100г
6 шт.
Перець чилі червоний
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кмин Еко римський 15г
5 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
400 г.
Цибуля червона
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
15 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
30 г.
Насіння Seedera Горох овочевий Селена 20г
15 г.
Сухарики ХрумTeam Багет Буженина та французька гірчиця 90г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Етапи приготування
01
Розморозити грудку індички, якщо вона була замороженою. Розігріти духовку до 180°C. В невеликій мисці змішати разом коричневий цукор, солодку паприку, подрібнений часник (3 зубчики), сіль, кмин, перець чилі та чорний перець. Добре обваляти в цій суміші м'ясо індички та помістити його на решітку духовки. Під решітку краще поставити деко.
02
Запікати м'ясо індички в духовці протягом 80-90 хвилин. М'ясо індички готове, коли з нього виділяється світлий сік, а м'ясо стало білим. Витягнувши м'ясо індички з духовки, дати йому охолонути.
03
Тепер потрібно приготувати соус барбекю. Для цього дрібно порізану цибулю помістити на сковорідку та в оливковій олії довести до золотистого кольору. Почергово додавати та перемішувати на малому вогні: подрібнений часник (3 зубчики), селеру, томатну пасту, яблучний оцет, посолити та готувати 20 хвилин. В кінці, хвилин за 5, додати мед, французьку гірчицю (наша гірчиця категорично не підходить), гірку паприку, поперчити. Суміш, що трохи охолонула, продавити через сито. Соус зберігаеться в холодильнику, допускає повторні розігрівання. Сервірувати готову грудку індички краще за все гарячою або теплою із зеленню та барбекю соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)