
Румунські ковбаски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Сухарі панірувальні
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
60 мл.
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.
02
Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.
04
Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)