
Мусака з цвітної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
1 качан
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчики
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сухарі панірувальні
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати, спасерувати на соняшниковій олії. Додати фарш, обсмажити разом із цибулею, помішуючи. Посолити, поперчити, додати нарізані часник і петрушку. Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 20 хвилин.
02
Цвітну капусту розділити на великі суцвіття і бланшувати 5 хвилин у підсоленій воді.
03
Форму для запікання змастити вершковим маслом, обсипати панірувальними сухарями.
04
Остиглі бланшировані шматочки цвітної капусти розділити на дрібніші, половину викласти на дно форми, на них розподілити підготований фарш, а поверх нього викласти залишки цвітної капусти.
05
Яйця вилити у форму, посипати сухарями, зверху розподілити шматочки вершкового масла.
06
Поставити форму в духовку, розігріту до 170°C на 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)