
Фрикадельки і картопляний салат з редисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
250г
Цибуля
1шт
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2.5 ч. л.
Фарш свинячий
100г
Сир кисломолочний 9%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Насіння Насіння України Черемша 0,2г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ч. л.
Редис
200г
Кріп 70г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.
02
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.
03
Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.
04
Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.
05
Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.
06
Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)