
Смажені гриби з курячим філе і стручковою квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Стручкова квасоля з грибами вагова
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цибуля
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин.
02
Стручкову квасолю, не розморожуючи, покласти в підсолений окріп, варити 10 хвилин.
03
Цибулю нарізати півкільцями, півкільця ще навпіл.
04
Гриби порізати довгастими шматочками.
05
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5 хвилин, до прозорості.
06
Додати гриби, перемішати, смажити, поки не випариться вся рідина.
07
Куряче філе нарізати продовгуватими шматочками.
08
Сир натерти на крупній тертці.
09
Смажені гриби посолити, поперчити. Додати куряче філе, стручкову квасолю, перемішати.
10
Посипати сиром і влити вершки.
11
Тушкуват на маленькому вогні приблизно 5 хвилин, поки вершки трохи загустіють.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)