
Англійський пастуший пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5-8 шт.
Гриби Гливи
200-400 г.
Фарш яловичий
500 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
400 г.
Цибуля Петриківські Овочі ріпчаста 1кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
3 зубчики
Борошно 7 1кг
0.5 ст.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Масло вершкове домашнє
2-3 ст. л.
Сіль Єгипет
За смаком
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Етапи приготування
01
Відварити картоплю в підсоленій воді.
02
На рослинній олії обсмажити моркву і часник. Додати гриби, тушкувати 5 хвилин. Додати фарш (з цибулею), тушкувати, поки фарш не перестане бути рожевим.
03
На сухій сковороді обсмажити борошно, поки воно не змінить колір.
04
Додати борошно до фаршу, перемішати, посолити, поперчити, тушкувати ще 5 хвилин.
05
Приготувати картопляне пюре: додати склянку гарячого молока і вершкове масло. Потім натерти на тертці сир і додати в пюре половину тертого сиру.
06
У форму викласти фарш. Другим шаром викласти картоплю з сиром. Посипати все тертим сиром.
07
Випікати в духовці при температурі 180°C градусів близько 15-20 хвилин, або поки не зарум'яниться сир.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)