
Кольорова капуста та броколі, запечені під вершковим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
400 г
Броколі
400 г
Масло вершкове домашнє
10 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
500 мл
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кольорову капусту і броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути овочі на друшляк. Сир натерти на тертці.
02
На сковороді розтопити вершкове масло і додати до нього борошно. Обсмажити борошно на маслі, додати вершки і довести суміш до кипіння. Додати в сковороду сир і прогріти до повного його розчинення. Додати сіль, перець і добре перемішати (соус повинен загуснути).
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти кольорову капусту і броколі у форму для запікання і залити вершковим соусом. Поставити форму в розігріту духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)