
Млинці дріжджові "Царські"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
3 ст.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2-3 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Цукор Ваш Цукор 10кг
1-2 ст. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
150 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти. Молоко підігріти. Сухі дріжджі розчинити в теплому молоці. Поставити опару з теплого молока, 1,5 склянки борошна і дріжджів. Коли опара підніметься, додати 3 збитих жовтка, розтертих до білого кольору з вершковим маслом. Все добре розмішати.
02
Поступово всипати решту борошна, сіль, цукор, ще раз розмішати. Поставити в тепле місце на 45 хвилин. Можна поставити посуд з тістом на парову баню (у велику каструлю або миску з теплою, майже гарячою водою).
03
Збити білки з вершками. Через 30 хвилин ввести цю суміш в тісто, обережно перемішуючи зверху вниз. Дати піднятися дріжджовому тісту для млинців 15-20 хвилин.
04
Розігріти сковороду, змастити перший раз салом або рослинною олію. Тісто зачерпнути ополоником, налити його в середину сковороди і покрутити її, щоб тісто рівномірно розлилося по всій сковороді. Випікати на середньому вогні, до золотистого кольору (1-2 хвилини).
05
З другої сторони млинець потрібно смажити взагалі півхвилини і знімати. Дріжджові млинці "Царські" готові.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)