
Баранина в часниковому соусі
Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Соус соєвий Kaiseki 1л
3 ст. л.
Олія арахісова Golden Kings of Ukraine 100мл
5 ст. л.
Часник
2 зуб.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0, 5 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пуч.
Оцет рисовий Akura 200мл
1 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Баранину тонко порізати.
02
Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.
03
Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.
04
Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)