
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1кг
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1шт
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
100г
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Часник
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Вермут Cinzano Bianco 15% 1л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.
02
Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.
03
М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.
04
Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.
05
Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.
06
Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.
07
Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)