
Сметанне желе з бананами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г,
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Шоколад білий Millennium пористий у молочному шоколаді 32г
25 г.
Етапи приготування
01
Сметану кімнатної температури викласти в чашку для міксера, туди додати цукор. Збити міксером до повного розчинення цукру, приблизно 5 хвилин.
02
Нагріти 100 мл. води (не окріп) і залити нею желатин. Ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Потім остудити, періодично помішуючи.
03
Коли желатин охолоне до кімнатної температури, додати його до сметани. Бажано щоб температура сметани і желатину була приблизно однаковою. Потім знову збити міксером.
04
Банани очистити і порізати кубиками. А потім розкласти їх по формах.
05
Збиту сметанну суміш влити у форми і поставити їх в холодильник, не менше ніж на 2 години.
06
Поки желе застигає, натерти шоколад на дрібній тертці.
07
Після застигання желе, посипати його шоколадом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)