
Індійські тістечка "Ладу"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кардамон Еко 6г
6 шт.
Стружка кокосова
20 г.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
450 г.
Борошно нутове Сто Пудів 500г
400 г.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
5 г.
Цукрова пудра Aro 250г
250 г.
Фундук
50 г.
Етапи приготування
01
Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.
02
Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.
03
Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.
04
Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.
05
Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.
06
Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.
07
Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)