
Фрукти, приготовані в сковорідці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Груша
1 шт.
Ананас чищений
1 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Аромадифузор Bolsius True Joy ванільна насолода з паличками 80мл
1 шт.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
2 шт.
Апельсин
1 шт.
Етапи приготування
01
Яблуко, грушу, ананас і банани очистити від шкірки.
02
Очищені фрукти нарізати на середні шматочки.
03
Апельсин розрізати навпіл і видавити з нього сік з обох половин.
04
На сковороді розігріти оливкову олію з медом.
05
Додати на сковороду стручок ванілі і гілочку чебрецю, а потім порізані фрукти.
06
Готувати приблизно 5-6 хвилин, постійно помішуючи.
07
Прибрати зі сковороди ваніль і чебрець. Далі додати апельсиновий сік, перемішати і зняти з вогню.
08
Десерт подавати теплим, прикрасивши, при цьому, страву часточками мандаринів.
09
При бажанні можна додавати будь-які фрукти за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)