
Шоколадний пиріг з малиною без випікання
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
300 г
Печиво пісочне
300 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Масло вершкове домашнє
50 г
Цукрова пудра Aro 250г
30 г
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Малина
120 г
Етапи приготування
01
Шоколад наламати кубиками, скласти в миску і влити 100 мілілітрів вершків. Розтопити на водяній бані.
02
Печиво наламати і покласти в чашу блендера, подрібнити в крихту. Додати розм'якшене вершкове масло. Всипати какао-порошок і додати одну четверту частину розтопленого шоколаду. Змолоти в однорідну масу.
03
Застелити харчовою плівкою форму для пирога діаметром 25 сантиметрів або 2 форми по 15 сантиметрів. Викласти у форму масу з печива і утрамбувати, сформувавши невеликі бортики. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.
04
100 мл. вершків збити з 40 г. цукрової пудри до м'якої піни.
05
Змішати вершки з рештою розтопленого шоколаду.
06
Викласти шоколадно-вершкову масу в застиглі «кошики» з печива, розрівняти. Покласти пиріг в холодильник ще на 30 хвилин. Зверху викласти малину і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)